• Ervaringen

 • ''Ik begon met een wens om 10kg af te vallen. Inmiddels zijn dat er 20kg...''

  Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.  Voor de buitenwereld leek het waarschijnlijk alsof ik mijn gewicht en mijn lichaam accepteerde zoals het was. Maar het tegendeel was waar: ik was in mijn hoofd altijd bezig met wat [...]

  Lees verder

  Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’

  Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak. Daar ben ik zo van geschrokken dat ik besloot dat ik wilde gaan afvallen. ‘Zie ik er echt zo uit?’ dacht ik.   Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach. Ik wilde geen crashdieet met shakes, maar een gewoon en gezond eetpatroon [...]

  Lees verder

  ''Mensen zeggen voortaan dat ik straal!''

  Nadat het een hele tijd niet goed met me ging door een burn-out/depressie, stuurde ik 27 april 2020 mijn Powerslim coach een berichtje. Ik wil een afspraak maken want ik wil zo snel mogelijk beginnen met PowerSlim, ik was er helemaal klaar mee! Ook de gedachten aan een gezonde levensstijl in deze coronatijd zette me aan het denken. Mijn coach stuurde me meteen een berichtje terug: [...]

  Lees verder

  ''De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten''

  ‘Zat die broek de vorige keer niet losser?’, ‘Ik heb niet zo heel veel gegeten, buiten dat taartje op het werk en het toetje deze avond bij oma’ of ‘Het sporten ging de vorige keer toch soepeler, het zal de leeftijd wel zijn.’ “We hebben allemaal wel eens zo’n momentje, maar zodra die momenten zich dagelijks herhalen, dan klopt er iets niet. Ook[...]

  Lees verder

  Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”

  Ik ben altijd al bewust met mijn voeding bezig geweest en probeer dan ook gezond te eten en veel te sporten. Toch lukte het me niet om mijn doel te bereiken. TV laat je toch al snel 5 kilo zwaarder lijken en die wilde ik graag kwijt. Ik wilde graag de hulp van een coach inschakelen en ben het PowerSlim programma gaan volgen. Tijdens het PowerSlim programma leerde ik een koolhydraatarm en [...]

  Lees verder

  1 van pagina 4