• ”Ik was het zat!”

  januari 10, 2023
 • 33 jaar uit Bleiswijk

   

  Voor de PS’er in the picture van deze maand staat Rebecca centraal. Zij begon in januari 2022 met het PS. food & lifestyle programma en wilde met haar eindresultaat graag kans maken op een fotoshoot. Die won ze, en zie hier het resultaat!

  Drie verschillende zwangerschappen

  “Ik ben moeder van drie kinderen en op 10 augustus 2021 werd onze dochter geboren. Dat betekent ook drie zwangerschappen, en die waren alle drie totaal anders. Tijdens mijn laatste zwangerschap ben ik rond de 20 kg aangekomen. Als het niet meer is, want op een gegeven moment ben ik gestopt met op de weegschaal gaan staan.

  Je weet na je bevalling dat je nooit gelijk al je kilo’s kwijt bent. Maar na vier maanden was ik het zat. De kerst kwam eraan en ik wilde 2022 goed beginnen. Mijn tante was bezig met het PS food & lifestyle programma en zij was erg enthousiast. Ik nam in december nog contact op met Iris Renirie van Balance Bleiswijk, een coach bij mij in de buurt. In januari hebben we afgesproken voor een kennismakingsgesprek en 4 januari was de dag dat ik begon met het programma.”

  Haar coach Iris is samen met haar meegekomen. En niet alleen Rebecca, maar ook Iris gaat even mee op de foto.

  Het starterspakket

  “Ik baalde van mijn gewicht, maar dat motiveerde me juist om te gaan knallen. Ik begon de eerste week met het starterspakket. Ik ben best een lastige eter, maar omdat elke dag voor je is uitgeschreven, vond ik dit pakket toch erg fijn. Ik vond ook niet meteen alles lekker. Maar tijdens de eerste week met het starterspakket leerde ik wel allerlei verschillende producten kennen, en later kon ik zelf kiezen wat ik wilde.

  Direct na de eerste week merkte ik verschil en dit maakte me gelijk enthousiast. Het was wel even zoeken in het begin. Mijn nieuwe levensstijl combineren met mijn gezin, maar daar vond ik al snel mijn weg in. Ik kwam steeds een stap dichterbij het doel dat ik gesteld had. Zelfs als ik uiteten was geweest!”

  Ik leer nu mijn doel te behouden

  “Ik vind het super hoe Iris mij begeleid heeft deze periode, want zonder haar had ik hier nu niet gestaan. Een appje was nooit teveel en ik kon aan haar altijd alles vragen. Of het nou was om te laten weten dat ik even een dipje had, of een vraag over de menukaart in een restaurant. Bedankt, lieve Iris!

  We zien elkaar nu nog één keer per maand. Zo begeleid ze me nog een jaar lang, zodat ik ook echt leer hoe ik mijn doel en nieuwe levensstijl kan behouden. Ik had nooit verwacht dat me dit zou lukken. Ik raad dit dan ook iedereen aan. Je weet waar je aan toe bent. Mijn hele levensstijl is veranderd en ik kijk bewuster naar wat ik wel en niet mag, maar vooral naar wat ik wél mag.”