• Bewegen bij hart for her

 • Bij hart for her doorloop je in 45 minuten een compleet circuit. Van warming up tot en met cooling down. Je komt binnen wanneer het jou uitkomt en begint onder begeleiding van jouw coach met trainen. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf. En vergis je niet, in een half uur kun je veel doen. Elke dag een half uur intensief bewegen houdt je gezond. Je voelt je lekkerder en gaat er beter uitzien.
  Bij hart for her zeggen we niet voor niets: ik krijg je fit in 30 minuten!


  Hart for her is een interval circuittraining waarin spier-versterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen. Bij hart for her wisselen krachtstations en aerobicstations elkaar af op gezette intervallen. 

  Je doet de oefeningen in klein groepsverband, onder persoonlijke, deskundige begeleiding.
  Hart for her maakt gebruik van hydraulische kracht apparatuur. Dit is te vergelijken met de weerstand van water in het zwembad tijdens zwemoefeningen. Je hoeft geen gewichten in te stellen; de toestellen zijn klaar voor gebruik. De hydraulische apparatuur zorgt voor een veilig aangepaste weerstand. Jouw tempo bepaalt de zwaarte van jouw training. De trainsters helpen je ook met het vinden van jouw juiste tempo. Je hoeft de apparaten niet in te stellen in hoogte of met gewichten, zodat je meteen kunt starten.

  Iedereen, van alle leeftijden kan dit circuit op haar eigen niveau doen. Bij ons is iedere vrouw welkom! 

  Op elk geschikt moment kan jij binnenlopen. Naast de individuele sportmomenten, waar altijd een coach voor jou aanwezig zal zijn, hebben wij bij hart for her Vught ook groepslessen. Het thema van deze les wisselt per week. Zo maken we tijdens iedere les gebruik van fitnessattributen en hebben we elke zaterdag een bbb workout: buik, billen en benen. 

   Onze deur staat voor je open. Wat je beweegreden ook is, we werken er samen aan!!
 • Je staat er niet alleen voor!

  We vinden het belangrijk dat jij je gewenste doel op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject. Deze coaches, naast Miranda, staan in Vught voor je klaar.

 • Is dit iets voor jou? Doe mee! Gratis proefles aanvragen

  Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Je gegevens worden enkel gebruikt voor onze administratie.

  Versturen