• Hét verhaal van Caro! Waarom het bijna niemand lukt en haar wel!

  november 15, 2022
 • Mijn vraag aan Caro was: wil je mij vertellen waarom het jou wél lukt om op gewicht te BLIJVEN zodat ikzelf als coach hiervan leer maar, vooral, mijn huidige klanten kan laten inspireren door jouw verhaal.

  Ervaringsverhaal Caro Werst – november 2022

  In januari 2021 ben ik begonnen met PowerSlim, nu PS. Food & Lifestyle, ik woog toen 91,5 kg. Begin juni 2021 had ik mijn streefgewicht – 70 kg – bereikt en ben ik gestart met de stabilisatiefase. Eind augustus 2021 woog ik 61,5 kg dus in totaal 30 kg minder! Wat was ik trots en wat voelde ik mij lekker, dat wilde (en wil) ik voor altijd zo houden!

   Nu is het november 2022 en weeg ik mezelf nog 2 x per week. Ik schommel tussen de 61,5 en de 63,5 kg. Daar ben ik zéér tevreden over!

   Door de weeks hou ik me nog steeds aan het PS programma: koolhydraatarme maaltijden en tussendoortjes (waarvan het zoete tussendoortje nog steeds van PS omdat ik dat lekker & gemakkelijk vind). In het weekend geniet ik van een wijntje met (koolhydraatarme!) hapjes, een lekkere lunch of diner. Waarbij ik dan heus ook wel wat koolhydraten (een paar stengeltjes friet óf een gebakje/ijsje) neem maar altijd maximaal bij één maaltijd op zo’n dag. Dat smaakt heerlijk natuurlijk maar op maandag ben ik dan blij dat ik weer in het gareel mag, daar voel ik me toch lekkerder en fitter bij.

   Ik werk 32 uur en hou niet echt van sporten, maar ik zwem 1 keer in de week en ik probeer 3-4 per week 5-10 km te wandelen. Mijn man en ik hebben net het PieterPad afgerond, dat is dan soms >20 km op 1 dag, heerlijk!

   Vroeger wilde ik niet graag op de foto en liep ik spiegels snel voorbij. Nu ben ik iedere keer weer blij verrast met wat ik in de spiegel of op foto’s zie en dat is voor mij, naast het gezond en fit voelen, een hele goede motivator.

   Ik geloof er héél erg in dat je overal hulp bij kunt krijgen maar dat je het uiteindelijk ZELF moet doen, ik voel me verantwoordelijk voor mijn eigen welbevinden. Het is echt niet eenvoudig om altijd de juiste keuzes te maken, ik kan ook nu soms niet stoppen na 1 stukje (koolhydraatarme) chocolade of een paar nootjes en heb dan afloop spijt. Maar dat doe ik zelf, ik kan dat niemand verwijten dus andersom geldt dan ook: als het wel lukt heb ik het aan mezelf te danken en ben ik blij en trots en dat sterkt me weer bij een volgende keer.

  Jij, coach Miranda, hebt tijdens het traject dat ook steeds gezegd: PS kan helpen maar je moet het zelf doen. Dat heeft mij zeker geholpen.