• Zoals velen heb ik alle soorten diëten gedaan maar niets hield ik vol

    april 19, 2017
  • In januari ben ik begonnen met sporten bij hart for her met de bedoeling om wat kilo's kwijt te raken. Ik woog bijna 88 kilo. Het sporten vond ik al snel leuk maar om af te vallen moest ik toch echt meer uit de kast halen. Half mei heb ik besloten met PowerSlim te beginnen. Zoals velen heb ik alle soorten diëten gedaan maar niets hield ik vol. Door de goede begeleiding van Miranda Caliari en de verbluffende resultaten was ik snel enthousiast over PowerSlim!

    Het is heel goed vol te houden zonder honger te hebben, omdat je heel gevarieerd kan eten door het uitgebreide assortiment PS producten en het kookboek met snelle en makkelijke recepten. Je moet je gewoon aan de regels houden, maar dat heeft mij totaal geen moeite gekost .

    Het is nu bijna oktober en nu zit mijn gewicht op 71 kilo. Ik voel me geweldig en een stuk fitter. En ik ben nog niet eens op mijn streefgewicht !! Het sporten bij hart for her in combinatie met gezonder eten zit helemaal in mijn systeem, nu laat ik het nooit meer zo ver komen. Nicole Schapendonk