Ontbijten met pannenkoeken is al een feest, maar het wordt nog beter wanneer je mango en banaan toevoegt
Voor twee personen 10 minuten bereiden
20 minuten wachten
Ingredienten:
125 g diepvries mangostukjes
125 g diepvries passievruchtblokjes
50 ml water
60 g gluten vrij amandelmeel
1 banaan
1 middelgroot ei
1 tl zonnebloemolie
Bereidingswijze:
Doe de mangostukjes, passievruchtblokjes en het water in een steelpan en verwarm 20 min. op laag vuur tot een fruitspread. Roer regelmatig. Doe de fruitspread in een bakje en laat afkoelen tot gebruik.
Meng het amandelmeel, de rijpe banaan en het ei in de blender of keukenmachine tot een glad mengsel.
Verhit de zonnebloemolie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schep met een eetlepel 6 hoopjes beslag in de pan. Bak de pannenkoekjes in ca. 3 min. bruin en gaar aan beide kanten. Draai ze voorzichtig om, het beslag is niet erg stevig
Laat me weten wat je van mijn verhaal vindt!
Comment Cancel