• Ik heb het roer omgegooid

  april 19, 2017
 • Ik liep laatst door het dorp en ik keek in het winkelraam, toen dacht ik bij mezelf wat heb je toch een vet lichaam, daar moet je iets aan gaan doen Jos.

  Ik ben aan het internetten gegaan en ben op 24 maart 2014 met PowerSlim begonnen. Ik zag er erg tegenop want ik ben een Bourgondiër en wilde dit eigenlijk niet opgeven. Helaas moest dit wel gebeuren omdat mijn gezondheid niet zo best was. Ik kon niet meer bukken, met de trap op lopen had ik drie pauzes nodig en ga zo maar door.

  Nu ben ik 3 maanden verder en heel wat kilo's kwijt. Ik zit momenteel lekker in mijn vel, alles gaat mij gemakkelijker af. Ook ben ik niet meer moe als ik de trap met 2 treden tegelijk op loop. Kortom het gaat geweldig met me. Ik kan het iedereen aanraden die te zwaar is! Het helpt echt en het kost eigenlijk geen moeite om het vol te houden. Ik had niet gedacht dat ik dit kon.

  De begeleiding iedere week was een geweldige stimulans die mij enorm geholpen heeft.

  Bedankt!!!! Jos