• Het succesverhaal van Caro!

  november 3, 2021
 • In januari 2021 ben ik begonnen met Powerslim, ik woog toen 91,5 kg. Mijn overgewicht zorgde voor brandend maagzuur, problemen met het aandoen van sokken en schoenen (om over panty’s nog maar te zwijgen) en omdat ik alleen in grote matenwinkels kon slagen had ik totaal geen zin om nieuwe kleren te kopen. Spiegels liep ik altijd zo snel mogelijk voorbij.

  Al sinds de pubertijd worstelde ik met mijn gewicht, zowel voor de geboorte van onze kinderen als daarna heb ik de nodige diëten uitgeprobeerd, de term jojo was echt op mij van toepassing! Najaar 2016 werd bij mij borstkanker vastgesteld, na een pittige periode van operatie, bestraling en chemotherapie vol goede moed met antihormonen begonnen. Alle kilo’s die ik door de chemotherapie was afgevallen zaten er door de antihormonen heel snel weer aan… en bleven er maar bijkomen. Volgens de oncoloog was afvallen tijdens hormoontherapie onbegonnen werk. In de zomer van 2020 begon mijn schoonzusje met PowerSlim; zij was zó enthousiast en voelde zich zó lekker bij deze manier van leven dat ik eind 2020 besloot om met Powerslim de strijd tegen de kilo’s (en de antihormonen) aan te gaan!

  Het was mijn streven om 21,5 kilo af te vallen, 70 kilo in combinatie met mijn lengte van 1,68 meter zou een gezond BMI betekenen. Begin juni (5,5 maand later) had ik dat bereikt! In totaal ben ik 30 kilo afgevallen en al ruim 2 maanden stabiel op gewicht! Het eerste dat ik ben gaan doen is nieuwe kleren kopen, heerlijk dat ik nu bij alle winkels in de stad terecht kon en dat ik in plaats van maat 48 nu bij maat 38/40 kon slagen!

  De 6 eetmomenten per dag spraken mij zeer aan, om de 2-2,5 uur wat eten zorgde ervoor dat ik nooit honger had. Mijn man kookte ’s avonds volgens de Powerslimmethode de heerlijkste maaltijden en hij at graag met mij mee. Onze favorieten zijn absoluut de Toscaanse visschotel en het runderstoofpotje. Onze kinderen studeren en wonen op kamers en vanwege Corona waren er geen feestjes of etentjes, daardoor waren er voor mij nauwelijks momenten waardoor ik in de verleiding zou kunnen komen om van het programma af te wijken.

  Wekelijks werd ik door mijn PowerSlimcoach enthousiast ontvangen, zij was oprecht geïnteresseerd in hoe het met me gegaan was, wat me erg motiveerde. Het samen wegen en meten en de successen samen delen natuurlijk nog meer! Met alle vragen kon ik bij haar terecht, ook tussendoor via Whatsapp, heel fijn!

  Ik voel me heerlijk bij mijn nieuwe manier van eten en leven! Ik ben door PowerSlim in een positieve spiraal terecht gekomen en ook veel meer gaan bewegen: wandelen, fietsen, zwemmen en ben mede daardoor fitter dan ooit.

  Mijn valkuil was de behoefte aan tussendoortjes, doordat Powerslim hier in voorziet was het eenvoudig om dit te overwinnen. Mijn grootste eyeopener was wel de grootte van de porties die ik vóór Powerslim verorberde en die mijn honger niet stilde, heel bijzonder! Ik heb nu geleerd dat de juiste ingrediënten en verhoudingen belangrijk zijn voor een maaltijd waar je lang voldaan door blijft. Ik weeg alles nog steeds af, dat ben ik nu zo gewend dat het geen moeite kost.

  PowerSlim heeft voor mij het grote verschil gemaakt, ik zou willen dat ik het eerder ontdekt had! Ik heb zo mijn draai gevonden met dit programma dat het nu voor het eerst écht lukt om op gewicht te blijven. Door de week hou ik me volledig aan de regels van Powerslim – ik gebruik nog steeds 1 van de tussendoortjes omdat ik die erg lekker en gemakkelijk vind – en in het weekend wijk ik er wel wat van af, maar dan alleen bij de lunch of het diner en als ik té uitbundig ben geweest dan sla ik het laatste tussendoortje ’s avonds over. Voor mij werkt dat perfect!