Een heerlijk gezond recept voor het hele gezin!
4 personen
30 minuten bereidingstijd
Voor de crepes:
Voor de vulling:
Zeef de bloem boven een ruime kom en voeg de melk, eieren, spinazie, peper en het zout hieraan toe. Doe dit mengsel in een hoge maatbeker of in een blender. Maak het fijn en mix het tot een mooi glad, groen beslag. Zet het beslag apart.
Brokkel de geitenkaas, voeg de yoghurt en creme fraiche hieraan toe en roer lol tot een lobbige saus. Kook de asperges vier minuten, snijd ze daarna overdwars doormidden. Snijd de courgette flinterdun en besprenkel met citroensap.
Verwarm in een antiaanbakpan een klein klontje boter en een klein scheutje olijfolie. Schep een lepel crepebeslag in de koekenpan en bak ongeveer twee minuten per kant. Houd de crepe dun dus schep niet te veel beslag in de pan. Bak door tot beslag op is.
Smeer de crepes in met de geitenkaascreme en vul met de courgette en asperges.
SMAKELIJK!
Laat me weten wat je van mijn verhaal vindt!
Comment Cancel