• Half april ging er een knop om, er moest iets gaan veranderen

    april 19, 2017
  • Half april ging er een knop om, er moest iets gaan veranderen. Ik had een afspraak gemaakt bij Miranda om te informeren over PowerSlim en een paar dagen later ben ik al begonnen. De eerste week was het wennen, wat mag je eten, hoeveel mag je eten, wanneer moet je iets eten? Maar dat went snel, ik had snel een ander eetpatroon en ik voelde me goed. Natuurlijk is het niet altijd makkelijk en fijn. Elke zaterdag ochtend ga ik wegen en meten, door de prachtige resultaten elke week en de begeleiding en enthousiasme van Miranda kan ik het heel goed volhouden!

    Sporten was nooit mijn hobby en ging met weinig plezier, maar ook dat is veranderd en sport nu 3 keer per week bij Hart for her met plezier! Inmiddels ben ik 5 maanden verder en ruim 26 kilo lichter en heb bijna mijn streefgewicht gehaald. Ik zit nu in fase 2A en ik heb de eindstreep in zicht! Miranda bedankt voor de super goede begeleiding en jou enthousiasme, want dat stimuleert en motiveert mij zeker!