• Geen moment honger gehad

  oktober 24, 2017
 • In het begin van dit jaar was ik er klaar mee. Mijn gewicht zat me in de weg maar ik kon het zelf niet voor elkaar krijgen om af te vallen.

  Via Facebook had ik al meerdere keren het artikel van PowerSlim voorbij zien komen. Ik kon dit programma gaan volgen bij hart for her van Miranda Caliari in Vught. De knop ging om en ik maakte een afspraak. De eerste stap was gezet... Na het fijne 1e gesprek met Miranda ben ik de week erna direct met het programma begonnen.  

  De wekelijkse controle met de goede tips, motiverende gesprekken en daarnaast het resultaat (dat iedere week weer positief was) was het programma van PowerSlim prima te volgen. Ik heb geen moment "honger" gehad. Ik mocht namelijk best veel eten, verdeeld over meerdere momenten, en ik heb geleerd om gezonder te eten. Daarnaast vond ik de PowerSlim producten erg lekker. Nog steeds gebruik ik diverse producten van PowerSlim omdat ik het lekker en makkelijk vind. 

  Het streven was om in 20 weken 20 kilo af te vallen. Ik had niet verwacht dat het inderdaad ook in 20 weken zou gaan lukken. Wat was ik dan ook blij toen ik na 20 weken 20 kilo lichter was. Ik ben zelfs nog wat extra afgevallen om toch een soort van "buffer" te hebben. In totaal ben ik 22 kilo afgevallen en het voelt super. Wat extra leuk is dat diverse mensen in mijn omgeving ook aan het programma zijn begonnen. Stuk voor stuk toppertjes die goed bezig zijn! Degene aan wie ik dit resultaat natuurlijk vooral te danken heb is Miranda. Ze is lekker direct en duidelijk maar daar houd ik wel van. Ik heb ook zeker fijne gesprekken gehad (en nog). Ze weet mij persoonlijk hierdoor nog steeds enorm te motiveren om dit resultaat vast te houden.

  Miranda dank je wel!!!