• ”Er moest iets gaan gebeuren!”

    november 19, 2019
  • ''Mijn naam is Lisette en ik ben 26 jaar oud. Sinds maart dit jaar ken ik Miranda en ben ik bij haar begonnen met het Powerslim programma. Toen ik haar belde om een afspraak te maken, gaf ze mij al een fijn en vertrouwd gevoel. Ik kon al snel bij haar terecht en ben toen ook snel gestart! Er moest iets gaan gebeuren, want ik wilde mijn ongezondere leefstijl niet langer zo door laten gaan en goed gaan zorgen voor mijzelf en een gezond lichaam.


    Ik heb al meerdere andere diëten geprobeerd, waarbij ik honger had en het mij veel moeite kostte om het vol te houden. Met Powerslim heb ik geen enkel moment moeite gehad. De kilo’s vlogen eraf en dit werkte voor mij super motiverend. Ook mijn wekelijkse coaching en weegmomenten bij Miranda waren een goede stok achter de deur om steeds weer resultaat te willen laten zien. Ik had verwacht dat het met mijn werk als verpleegkundige soms uitdagend zou kunnen zijn om het programma te kunnen volgen. Echter door goed te plannen en de maaltijden voor te bereiden, gaat dit met mijn onregelmatige leefritme verrassend goed. 

    Het aanbrengen van structuur in mijn eetpatroon heeft mij ook meer ondersteuning geboden in de onregelmatigheid van mijn werk. Soms kwam ik bij Miranda om even te overleggen hoe ik het dan weer in de nachtdienst moest doen, maar hier kreeg ik al snel zelf een gevoel mee en ik heb geleerd te luisteren naar mijn eigen lichaam. Ik ben in ieder geval super blij dat ik de stap naar Miranda toe heb gezet. Ze heeft me fantastisch geholpen en denkt altijd met me mee! Mede dankzij haar ben ik nu 22 kilo kwijt''