• Al langere tijd zat ik niet lekker in mijn vel

  april 19, 2017
 • Mijn ervaring met PowerSlim en mijn coach Miranda;

  Al langere tijd zat ik niet lekker in mijn vel. Voor de lengte van mijn lichaam was ik niet bijzonder dik, maar had wel overgewicht. Mijn omgeving vond dit niet zichtbaar en twijfelde ook aan mijn overgewicht. Voor mij was de overgewicht niet alleen zichtbaar in de spiegel maar ook voelbaar tussen mijn oren. Ik voelde me futloos en gevangen in mijn eigen lichaam, wat mijn onzekerheid alleen maar groter maakte. Al langere tijd wilde ik afvallen. Elke keer opnieuw ging ik weer de uitdaging aan van het diëten. Ik probeerde gezond te eten, veel water te drinken en meer te bewegen. Helaas won de stem in mijn hoofd; die vertelde dat het niet ging lukken, elke keer weer.

  Tot het moment dat ik op Facebook foto's tegen kwam van iemand die het Powerslim dieet had gevolgd en de voor en na foto's zag. Ik stond verbaasd te kijken naar de voor en na foto. Ik was jaloers op de kilo's die zij kwijt was en wilde dit ook! Dus met al het lef in mijn lichaam stuurde ik een mailtje naar Miranda, zij nodigde mij uit voor een gesprek voor informatie en om mijn verhaal te horen. Miranda werd mijn coach bij PowerSlim. Zij gaf mij de steun die ik nodig had om het vol te kunnen houden. Zij werd het maatje die mij vertelde dat ik het wel kon, maar me ook vertelde dat ik het moeilijk zou krijgen. En moeilijk kreeg ik het, ik voelde me als een junk die aan het afkicken was van suiker. Maar zelfs in de moeilijke dagen was Miranda daar elke week weer om mij te wegen, te meten en me te vertellen hoe het gaat. En het ging GOED! Ik viel af! De eerste weken gingen heel vlug en vlogen de kilo's en centimeters van mijn lichaam af. Hoe meer kilo's er af gingen hoe beter ik in mijn vel ging zitten.

  Het is niet makkelijk en het eten is niet altijd even lekker. Maar je went aan de smaak en het wordt makkelijker! Vooral na de eerste week als je op de weegschaal gaat staan! Dat gevoel geeft je een kick van trotsheid!

  Nu enkele maanden verder kan ik zeggen dat ik gezond eet en elke week sport! En met trots kan ik vertellen dat ik nu met een opgeheven gezicht kan gaan shoppen! En niet voor de maten 42/44 nee ik kijk bij maatje 36/38!

  Zonder de steun van Miranda had ik het gevecht tegen de stem in mijn hoofd niet gewonnen! Want de steun van een coach die je verteld dat je het WEL kan had ik echt nodig, en Miranda was en is die steun voor mij.

  Ik weet dat mijn doel nog niet is bereikt, maar wat ik wel weet is dat ik mijn doel ga halen!