• Nadat het een hele tijd niet goed met me ging door een burn-out/depressie, stuurde ik 27 april 2020 mijn PowerSlim coach een berichtje. Ik wil een afspraak maken want ik wil zo snel mogelijk beginnen met PowerSlim, ik was er helemaal klaar mee! Ook de gedachten aan een gezonde levensstijl in deze coronatijd zette me aan het denken.

  Mijn coach stuurde me meteen een berichtje terug: ‘Zullen we eens gek doen? Kom maar meteen langs.’ En dat op Koningsdag, ze was toevallig in haar praktijk. Dit heb ik dus ook meteen gedaan, dit moest zo zijn, dacht ik nog.

  Ik ging aan de slag met het starterspakket, zo kon ik alle producten uitproberen en startte ik met handige weekmenu’s. Ik probeerde allerlei lekkere, koolhydraatarme recepten uit. Voorheen heb ik ook al eerder geprobeerd gezonder te gaan eten, maar koos ik vaak voor de makkelijke weg. Ik at eentonig en de knop ging niet helemaal om. Nu wel!

  En anders zorgde mijn coach hier wel voor. Ze heeft me goed gemotiveerd en zette me ook echt aan het werk. Ook de vele complimentjes deden me goed. Ik ben dingen uit gaan proberen, zelf sausjes maken bijvoorbeeld. Dat had nog nooit iemand eerder bij me voor elkaar gekregen.

  Nu beleef ik er ook plezier aan om recepten uit te proberen. Vroeger at ik vaak kip en nu bestel ik voortaan zalm als ik ga uiteten. Het is ook grappig om te zien dat mijn omgeving hier zelfs aan moet wennen. Ik geniet nu ook echt van eten, en ik heb geleerd wat ik moet doen als ik toch in de verleiding kom. Wat voor iets anders kan ik dan pakken of wat ga ik doen zodat het niet meer in mijn hoofd zit, want mijn lichaam heeft er eigenlijk geen behoefte aan.

  De producten van PowerSlim zijn ook zo lekker dat ik de behoefte niet meer heb om te gaan snoepen. Nu geniet ik van mijn lekkere chocoladeparels of melkchocolade chunk. Dit is echt een genietmomentje! Terwijl ik van tevoren alles achter elkaar opat, heb ik nu juist geleerd om mate te houden.

  Ik voel me goed en heb weer energie. Ik ga ook weer veel meer leuke dingen samen met mijn kinderen doen en beleef weer veel plezier aan mijn hobby: duiken.

  Dat ik nu campagnemodel mag zijn voor PowerSlim vind ik helemaal super, echt een kers op de taart! Ik wil graag anderen stimuleren om ook te starten met PowerSlim. Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen je ook zo goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

  Ik weet dat volhouden het moeilijkste gaat worden. Maar mijn eetpatroon is al zo veranderd, mijn hele levensstijl eigenlijk. Ik weet ook dat mijn coach mij hierin blijft ondersteunen, ze blijft me nog een jaar lang nabegeleiding geven. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat het me helemaal gaat lukken om mijn doel te behouden!

  Ik wil nooit meer terug naar hoe ik was!!

 • MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK!

  Om kennis te maken met PowerSlim nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

  Maak een afspraak

 • Waarom kiezen voor Samen naar Slank?

  • Maatwerkprogramma; we bepalen samen een aanpak die bij je past.
  • Altijd rekening houdend met je omstandigheden.
  • Met volledige lichaamsanalyse; we bepalen samen je beste streefgewicht.
  • Wekelijkse controle; bijsturing juist als het wat moeilijker zou gaan.
  • Maandelijkse begeleiding na het bereiken van je streefgewicht,
           zodat we je gewicht ook blijven vasthouden.
  • Nooit honger dankzij het zeer doordachte Powerslim programma.
  • Flexibele aanpak en daarom goed te combineren met je gezinsleven.
  • In een eigen omgeving, vertrouwd en gericht op jou.
  • Zeer ervaren begeleiding; je kunt dus reken op kennis en ervaring.
  • Al meer dan 500 vrouwen zijn je voor gegaan.
  • Gegarandeerd* resultaat.

  Ik hoop ook jou te mogen helpen met je verlangens. Schroom dus niet contact met me op te nemen, dan plannen we samen een vrijblijvend gesprek in!

 • *Ik ben er zo zeker van dat we samen resultaat kunnen bereiken, dat ik hiervoor een garantie durf af te spreken. Als we samen een streefgewicht hebben afgesproken en je hebt je gehouden aan de inzet, maar om welke reden dan ook bereik je jouw streefgewicht niet binnen 6 maanden, dan krijg je meteen je coachingsinvestering terug. Dit zijn dus de door jou gemaakte kosten exclusief de uitgaven aan PowerSlim producten. Je loopt dus geen enkel risico!

 • Ervaringen Samen naar Slank

 • Young Ha Sluiter

  Half april ging er een knop om, er moest iets gaan veranderen. Ik had een afspraak gemaakt bij Miranda om te informeren over PowerSlim en een paar dagen later ben ik al begonnen. De eerste week was het wennen, wat mag je eten, hoeveel mag je eten, wanneer moet je iets eten?

  Lees verder...

 • Nicole Schapendonk

  In januari ben ik begonnen met sporten bij hart for her met de bedoeling om wat kilo's kwijt te raken. Ik woog bijna 88 kilo. Het sporten vond ik al snel leuk maar om af te vallen moest ik toch echt meer uit de kast halen. Half mei heb ik besloten met PowerSlim te beginnen. 

  Lees verder...